Translate

Wild West Slots

Wild West Slots – Ragadj meg egy hatalmas jutalmat!
Nyerj akár 100,000€-t...de te lőj először vagy szitává lőnek!
Ez egy tökéletes Vadnyugati kaland, amely 3 ügyességi játékkal rendelkezik. Tűzpárbaj, céllövés és még sok minden más – mindez egyetlen slot játékban. Akár 30 játéksorral, soronként 1 centtel kezdődően ez egy fantasztikus játék, egy különbséggel! Kapj 1 vagy több dinamit Scatter szimbólumot a nyerősoron, hogy szerezz akár 10 INGYEN PÖRGETÉST. Miután a bandita megjelenik és rálő a számítógéped képernyőjére, egyszerűen csak válaszd ki a bandita egyik golyónyomát és nyerd meg az ingyen pörgetésed!
Bónusz játék jellemzők:
  • Ügyességi Játék: Miután eléred az 500 bónusz pontot, itt az idő a Céllövő Gyakorlatra. Találj el 6 lövéssel a 8 célpontból amennyit csak tudsz. Az 500 bónusz pont megmarad, így megkönnyítve számodra a következő (és nehezebb!) szintre jutást.
  • Ügyességi Játék: 1000 bónusz pont megnyitja a mozgó Céllövő Gyakorlatot, ahol azok, akiknek biztos kezük van, végignevetik az utat egészen a bankig. 6 lövés, 8 mozgó célpont… elég jó vagy?
  • Ügyességi Játék: Sorakoztasd fel a 'Wanted' ikonokat és egy párbajban találod magad egy rosszfiúval! Lodd le, mielott o lo le téged…ez a játék az idegek harca...minél tovább vársz, a nyeremény annál nagyobb! Szerezz 5 'Wanted' ikont és a párbaj egy kézremegtető 10,000€-t fog érni!
Ride 'em Cowboy! YeeeeeeeHa...
Játékos vélemények:
AlexF – Ausztria: 'Szeretem a régi westerneket, így ez a slot tökéletes a számomra. Játszani is szeretek, a lövöldözös játékokat különösen, amelyekben nagyon jó vagyok, így mindig nyerek a nagy bónusz játékokon'
ShellyH – Hollandia: 'Nem tudok betelni ezzel a játékkal! Kérlek adjátok át köszönetemet a fejlesztőnek és mondjátok meg neki, hogy a jövőben csináljon több western stílusú dolgot. Még egyszer köszönöm!'1 megjegyzés:

  1. Hova lett a link, vagy vaksi vagyok? :) Régebben még pörgettem én is, illetve többféle hasonló játékot ebben a témakörben, de mindeddig ez bizonyult a legjobbnak, de most nem találom.. :( Jobban szeretem az efféle játékokat, ahol a sima pörgetgetés mellé becsempésznek valami extrát is, de az egyszerű nyerőgépekkel is el tudok játszani órákig... :) Itt egy jobb próbálkozás az Amaya-tól: http://freeslots77.com/hu/wild-west-bounty-ingyenes-online-nyerogep/ aki szereti western feelinget öt tárcsán :)

    VálaszTörlés